Skip to the content

WijLimburg

WijLimburg is hét platform voor zakelijk en ondernemend Limburg en geeft je een unieke kijk in het Limburgse bedrijfsleven. Zowel online als offline zijn er verschillende mogelijkheden om jouw boodschap onder de aandacht brengen bij het Limburgse bedrijfsleven. WijLimburg.nl heeft maar liefst vijf miljoen bezoekers per jaar. De highlights uit het economisch nieuws worden elke dag verstuurd in de WijLimburg Nieuwsbrief naar 17.000 abonnees. In print (WijLimburg Achtergrond) bereiken we maandelijks 352.000 lezers en niet te vergeten het WijLimburg Magazine met 20.000 lezers.

Print

Print

WijLimburg Achtergrond en WijLimburg Magazine zijn de twee print uitingen van WijLimburg.

Online

Online

Op WijLimburg.nl vind je 24 uur per dag het laatste ondernemersnieuws.

Print

Print

In WijLimburg Achtergrond lees je de achtergronden van het nieuws. Met iedere maand een ander thema over de verschillende branches binnen zakelijk, ondernemend Limburg. Maar je kunt ook anderen met jouw branche kennis laten maken. Meer aandacht werkt! De bijlage bij De Limburger verschijnt elf keer per jaar met een bereik van  352.000. In het relatiemagazine van WijLimburg, dat twee keer per jaar verschijnt, krijg je een unieke inkijk in het Limburgse bedrijfsleven. Hoe onderscheiden ze zich? Wat  is hun drijfveer? Wat zijn tegenslagen geweest en wat hun successen? Limburgse ondernemers delen openhartig hun verhaal. Ook jij kunt je eigen verhaal met 20.000  lezers delen.

Online

Online

Op WijLimburg.nl vind je 24 uur per dag het laatste ondernemersnieuws, achtergronden, investeringen, jaarrekeningen, innovaties, succesverhalen en persberichten. Via WijLimburg.nl bereik je jaarlijks vijf miljoen bezoekers met jouw nieuws. De highlights uit het economisch nieuws worden elke dag verstuurd in de WijLimburg Nieuwsbrief naar 17.000 abonnees.

Meer Weten?

Vertel ons wie jij wanneer wilt bereiken en welke boodschap je wilt vertellen. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing! Wil je ook meer aandacht? Neem contact op en wij gaan het samen regelen.