Skip to the content

UitTipsLimburg

UitTipsLimburg

UitTipsLimburg is hét platform voor alle uitjes in geheel Limburg. De meest volledige agenda voor je vrije tijd. Wat wil je vandaag, morgen, dit weekend doen? Met je partner, je vrienden, je kinderen, je collega’s of alleen. Ontdek wat er in jouw buurt te doen is. Een leuke film, een mooie voorstelling, een prachtige tentoonstelling, een gemoedelijke rommelmarkt, een inspirerende fietstocht, een geweldig festival, een dagje uit in een overweldigend park en nog veel meer.

Print

De UitTipsLimburg krant verschijnt drie keer per jaar. UitTipsLimburg richt zich per uitgave op de leukste uitjes van het desbetreffende seizoen.
De krant geeft je de mogelijkheid om je uitje of evenement op gerichte wijze te promoten. Wil je meer aandacht voor jouw uitje of evenement?
De UitTipsLimburg krant verschijnt in het voorjaar, de zomer en het najaar. Dit alles met een unieke verspreiding via alle
VVV-kantoren, VVV-Servicepunten en 375 afgiftepunten (campings, vakantie parken, supermarkten en hotels).

Meer weten?

Vertel ons wie jij wanneer wilt bereiken en welke boodschap je wilt vertellen. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing! Wil je ook meer aandacht?
Neem contact op en wij gaan het samen regelen.