Contact
U bevindt zich hier: Concentra Media Nederland » Merken » De Limburger » Online

Online

delimburger.nl

De website DeLimburger.nl richt zich op de achtergronden van het regionale nieuws. De reputatie van de nieuwssite komt overeen met die van het bijbehorende dagblad. De Limburger: geëngageerd, vertrouwd en gezaghebbend. DeLimburger.nl laat dagelijks meer dan 145.000 bezoeken noteren. Een grote groep nieuwsconsumenten keert meerdere keren per dag terug voor een update.

De mogelijkheden van zo’n krachtige online-omgeving zijn legio, ook als uw communicatiebudget beperkt is. Van het effectief opbouwen van naamsbekendheid tot het snel inzetten van een commerciële actie, en van het aanjagen van de traffic op uw eigen website tot het verhogen van de conversie van uw online verkopen.

Met een slimme editionering naar regio’s en interessegebieden en met een veelvoud aan vormen en formaten biedt DeLimburger.nl maatwerk voor iedere campagne. En last but not least: online adverteren is maximaal transparant. Het kijk- en klikgedrag bij uw commerciële boodschap wordt nauwkeurig bijgehouden.

wijlimburg.nl

Bezoek WijLimburg.nl wanneer het u uitkomt. 24 uur per dag vindt u hier het laatste ondernemersnieuws, achtergronden, investeringen, jaarrekeningen, innovaties, prijzen, succesverhalen en persberichten. En bereik jaarlijks 5 miljoen bezoekers met uw nieuws.


De Limburger Vastelaovend

Wie Limburg zegt, zegt Vastelaovend. De Limburger beschikt over een online platform dat zich volledig richt op het Limburgse volksfeest bij uitstek. Op De Limburger Vastelaovend vindt de liefhebber – en dat zijn er honderdduizenden – jaarrond alle nieuwtjes en weetjes over het Limburgse carnaval, van Eijsden tot de Mookerhei. En niet zonder succes! Het platform won vorig jaar in de VS een INMA Award, zeg maar de Oscar van de nieuwsindustrie. Vastelaovendinlimburg, bestaande uit een website en een interactieve keten van social media als Facebook, Twitter en Youtube, is inmiddels uitgegroeid tot Limburgs populairste carnavals community. De snelle groei van de bezoekersaantallen worden bewerkstelligd door de up to date inhoud en de sterk beeldgedreven presentatie van het platform.